Προφίλ

Το λογιστικό γραφείο Αβραμίδης Ισαάκ & Συνεργάτες ξεκίνησε τη λειτουργία του 1989. Με συνεχή κατάρτιση, πολυετή εμπειρία και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό παρέχει μέχρι σήμερα λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες επαγγελματικού επιπέδου.

Ο Ισαάκ Αβραμίδης είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Λογιστής. Πτυχιούχος Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ΑΣΟΕΕ (ΟΠΑ), τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων. Πτυχιούχος ΤΕΙ Αθηνών, τμήματος Λογιστικής.

Το λογιστικό γραφείο Αβραμίδης Ισαάκ & Συνεργάτες παρέχει ένα ευρύ φάσμα λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και ιδιώτες με αξιοπιστία, εχεμύθεια και πάντα σύμφωνα με την εκάστοτε οικονομική νομοθεσία και τις ανάγκες της εποχής.

Χρησιμοποιώντας την πολυετή εμπειρία και γνώση σε συνδυασμό με ένα ένα πλήρως μηχανογραφημένο και άρτια οργανωμένο περιβάλλον το γραφείο καλύπτει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε συνεργάτη του, με κύριο γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση και προάσπιση των οικονομικών, ασφαλιστικών, εργατικών ή φοροτεχνικών συμφερόντων του.

Επικοινωνία

Ωράριο λειτουργίας
καθημερινά 09:00 - 17:00
Ιάσονος 2 Περιστέρι 12134
tel.: 2105763369
e-mail: info@logistikoavramidis.gr

Εργαζόμαστε με εσάς, για εσάς

Παρέχουμε πλήρη λογιστική και φοροτεχνική κάλυψη λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα κριτήρια και χαρακτηριστικά κάθε συνεργάτη πάντα με σκοπό την προάσπιση των δικών του οικονομικών συμφερόντων ή τη βιωσιμότητα και ανάπτυξη της επιχείρησης του.