Σύσταση εταιρειών

Το στάδιο της ίδρυσης μιας επιχείρησης στην Ελλάδα είναι μια αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία εξαιτίας του μεγάλου όγκου της γραφειοκρατίας που απαιτείται από τους Δημόσιους Οργανισμούς.

Σας προτείνουμε τον κατάλληλο  τύπο εταιρείας ανάλογα με τον κλάδο της οικονομικής δραστηριότητας, του προσδοκώμενου κύκλου εργασιών και των προσδοκώμενων κερδών. Με αυτό τον τρόπο ενισχύουμε τη διαδικασία των ενεργειών ίδρυσης η οποία βοηθά στην επίσπευση της έναρξη εργασιών άρα και στην ταχύτερη εισροή εσόδων.

Σύσταση εταιρειών όλων των τύπων Ατομική, Ο.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε., Α.Ε., Ι.Κ.Ε.

  • Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη για τη σύσταση οποιασδήποτε μορφής εταιρείας συνδυάζοντας με ειδική ανάλυση το ισχύον φορολογικό πλαισίο με τις δικές σας ανάγκες ώστε να επιτευχθεί η ίδρυση της κατάλληλοτερης μορφής εταιρείας η οποία θα εξυπηρετεί επαρκώς το σκοπό της.
  • Διεκπεραίωση δημοσίευσης
  • Έναρξη στην αρμόδια ΔΟΥ

Επικοινωνία

Ωράριο λειτουργίας
καθημερινά 09:00 - 17:00
Ιάσονος 2 Περιστέρι 12134
tel.: 2105763369
e-mail: info@logistikoavramidis.gr

Εργαζόμαστε με εσάς, για εσάς

Παρέχουμε πλήρη λογιστική και φοροτεχνική κάλυψη λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα κριτήρια και χαρακτηριστικά κάθε συνεργάτη πάντα με σκοπό την προάσπιση των δικών του οικονομικών συμφερόντων ή τη βιωσιμότητα και ανάπτυξη της επιχείρησης του.